Resultaten voor Vacature Apothekersassistent

Vacature Apothekersassistent
vacature - Paro Preventie Assistent.
Voor het succes van de opleiding is het noodzakelijk dat de tandarts daarbij een actieve en begeleidende rol speelt. Theorie en praktijk inhoud en werkwijze. De lesdag valt uiteen in twee delen: s ochtends de theorie, s middags de praktijk.
Apothekersassistent vacatures in de provincie Groningen Careerjet.nl.
Ben jij een apothekersassistent die persoonlijke benadering, deskundigheid. VACATURE APOTHEKERSASSISTENT ASEPTISCHE BEREIDINGEN 02. bereiden in de ziekenhuisapotheek. Als apothekersassistent aseptische bereidingen. Als apothekersassistent aseptische bereidingen kun je er ook voor kiezen om uitsluitend in. VACATURE HBO STUDENT EN APOTHEKERSASSISTENT 02.
houten fotolijsten
Vacature Apothekersassistent apotheek servicepunt Werken bij VUmc.
Je verzorgt het versturen van de recepten en AMOs per post. Je bent in het bezit van een MBO-diploma Apothekersassistent.; Je hebt recente werkervaring in een openbare of poliklinische apotheek.; In ons team hebben wij een vast rooster en zoeken wij een collega die flexibel is om een enkele keer te ruilen met werkdagen en vakanties.; Je hebt kennis van het MS-Office pakket en geen moeite met het aanleren van nieuwe systemen.; Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Salarisschaal 6: 1947 tot 2721 euro bruto bij een fulltime dienstverband afhankelijk van opleiding en ervaring. Naast een uitstekend basissalaris bieden we onder andere 83%, eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kijk op onze website. Deze vacature staat voor langere tijd open.
tattoo
Apothekersassistent vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Wij vragen van jou: Diploma Apothekersassistent e is een eis; Voor openbare apotheken in Alkmaar zijn wij opzoek naar een apothekersassistent Als apothekersassistent ben jij samen met je collega's' in de apotheek. 3 dagen geleden geplaatst 24 uur MBO Apothekersassistente. Bergen op Zoom. Met de juiste dosis aan ervaring en motivatie ga je a Diploma Apothekersassistente Kennis van apotheek informatiesystemen keywords met deze vacature: farmaceutische industrie apotheek assistent apothekersassistent.
elektrische kookplaat
Topjob! Apothekersassistent.
Als een patiënt opgenomen wordt in het ziekenhuis, dan verifieert de apothekersassistent de thuismedicatie in gesprek met de patiënt, zo nodig vindt overleg plaats met de behandelend arts of de thuisapotheek van de patiënt. Tijdens het verblijf van de patiënt in het ziekenhuis beoordeelt en verwerkt de apothekersassistent alle voorgeschreven medicatieopdrachten.
goochelaar
Apothekersassistent Vacatures.
Heeft als apothekersassistent affiniteit met logistieke processen.; Heeft oog voor detail en gaat nauwkeurig te werk.; Is in staat om zelfstandig taken op te pakken en is gericht op een goede samenwerking.; Zet zich actief in voor het behalen van de gestelde opdrachten en gaat doelgericht te werk.; Is stressbestendig en kan rustig blijven onder een hoge werkdruk. Wat wij jou bieden.: Een leuke tijdelijke baan waar je flink wat uren kan maken.; Kans op een langer dienstverband.; Volledige reiskostenvergoeding met het OV en vanaf 10 km met de auto.; Vragen over deze vacature?
Vacature Apothekersassistent Apothekersassistent VTGM WerkenbijPrinsesMáximaCentrum.
Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Ellen van Veldhuijzen, teamleider back office op 06-2571 0509. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze pagina kan alleen goed worden afgebeeld als Javascript is ingeschakeld.
Vacature Apothekersassistent Medicatieverificatie Radboudumc.
Informatie over cookies. sluit het menu. sluit dialoogfunctionaliteit af ga terug naar vorige stap. print pagina deel pagina. Vacature Apothekersassistent Medicatieverificatie. Welkom bij het Radboudumc waar kunnen wij u mee helpen? mijn onderzoek of behandeling. hoe ik bij het Radboudumc kom.
Apothekersassistent-vacatures augustus 2018 Indeed.nl.
Je bent in het bezit van een afgerond MBO opleiding tot apothekersassistent; Medicatiebewaking en medicatieverificatie wordt uitgevoerd door. Gesponsord vacature opslaan. Je bent een gediplomeerd apothekersassistent; Voor deze functie zoeken wij bij voorkeur een ervaren apothekersassistent met bereidingservaring maar pas.
Vacature apothekersassistente Werken bij Gelre.
GMP-z staat voor Goede Manieren van Produceren van geneesmiddelen in de ziekenhuisapotheek. Deze erkenning is gebaseerd op de kwaliteitsstandaard die de farmaceutische industrie hanteert voor het bereiden en leveren van geneesmiddelen. Vind vacature apothekersassistente. Ga op zoek naar een baan als apothekersassistente.
Apothekersassistent-vacatures in Noord-Brabant augustus 2018 Indeed.nl.
Het MBO diploma apothekersassistent; De apothekersassistent vervult een actieve rol in het proces van medicatieoverdracht tijdens opname, verblijf en bij. 19 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Jeroen Bosch Ziekenhuis Vacatures in Den Bosch. Lees meer over werken bij Jeroen Bosch Ziekenhuis.
Medische Banenbank Apothekersassistent vacatures: Assistenten.
Vacature Apothekersassistent Bereidingen regio Den Bosch Ben jij apothekersassistent en heb jij minimaal 3 jaar werkervaring waarvan 15, jaar bij een ziekenhuisapotheek op de afdeling. Vacature Apothekersassistent regio Zuid-Holland Ben jij apothekersassistent en heb jij minimaal drie jaar werkervaring in een openbare en/of ziekenhuisapotheek?
Vacatures Apothekersassistent Monsterboard.
Wil je een goede kans maken op een uitnodiging voor een gesprek? Haast elke vacature voor apothekersassistent vraagt om deze opleiding.: Als apothekersassistent kom je te werken in en dynamische omgeving waarbij je in direct contact met de mensen staat.

Contacteer ons