Resultaten voor vacature peuterspeelzaal

vacature peuterspeelzaal
peuterspeelzaal
peuterspeelzaal
peuterspeelzaal
peuterspeelzaal
peuterspeelzaal
peuterspeelzaal
peuterspeelzaal
peuterspeelzaal
peuterspeelzaal
peuterspeelzaal
Vacatures Kids Together.
Kinderopvang met een huiselijk karakter. Spring naar de primaire inhoud. Spring naar de secundaire inhoud. Wij hebben op dit moment geen openstaande vacatures. Wil je op de hoogte blijven van alle actuele vacatures? Like onze Facebookpagina. Missie en Visie. Met trots ondersteund door WordPress.
tekstschrijver
Vacatures kinderopvang.
Klik hier voor de vacatures bij Travers Welzijn. Klik hier voor de vacatures bij Travers. Pedagogisch medewerker bso's' omgeving van Zwolle. Voor verschillende bso's' in de omgeving van Zwolle zijn we op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 12 14 uur per week.
peuterspeelzaal
Vacatures De Bilt Kinderopvang Small Society Kinderdagverblijven.
Heb je interesse en ben je flexibel beschikbaar? Stuur je brief en CV per mail naar: personeelszaken@smallsociety.nl Heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan contact op met Lera de Visser van de afdeling personeelszaken van Small Society.
peuterspeelzaal
Vacatures kinderdagverblijf Vlietkinderen.
Klik hier voor meer informatie over deze vacature. Vlietkinderen Flexpool; dat is lekker afwisselend! Voor al onze locaties in Leidschenveen en Leidschendam-Voorburg hebben we Pedagogische medewerkers nodig die het leuk vinden om op diverse locaties, bij alle opvangvormen en in verschillende teams te werken. Meerdere vacatures bij Kindcentrum De Lusthof.: Combifunctie peuterspeelzaal, Spel en Opvoedpunt, BSO.
vacature planner
IKC Kethel Natuurlijk in beweging!
Wij zijn op zoek naar een groepsleerkracht voor wtf 08, 4 dagen tot wtf 10, 5 dagen. Bekijk de vacature. Op het IKC Kethel zijn alle kinderen van 2 tot 13 jaar welkom om te spelen, ontmoeten, leren en hun creativiteit en eigen talent te ontwikkelen. IKC Kethel heeft in totaal 13 groepen waarvan 3 kleutergroepen en 1 peuterspeelzaalgroep. Op de peuterspeelzaal kunnen kinderen van 2 tot 4 jaar spelen en leren.
peuterspeelzaal
Vacatures Drie Ballonnen.
Werken bij De Drie Ballonnen. Bel 079 7600202. Over De Drie Ballonnen. Werken bij De Drie Ballonnen. Over De Drie Ballonnen. Werken bij De Drie Ballonnen. Over De Drie Ballonnen. Vakanties en feestdagen. Over De Drie Ballonnen. De Drie Ballonnen.
peuterspeelzaal
Naamloze pagina.
Daarnaast is peuterspeelzaal de Stampertjes een voorstander van stagiaires opleiden in de praktijk. Op de groep, in een team, in contact met ouders op de plekken waar het er toe doet. Wij zijn als peuterspeelzaal al een aantal jaar erkend leerbedrijf.
UN1EK.
We organiseren dit in onze integrale kindcentra IKCs vanuit één visie, één missie en één organisatie. UN1EK heeft in de regio Maassluis, Vlaardingen en Schiedam negen IKCs, zeven scholen voor christelijk primair basisonderwijs met peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang en diverse locaties voor kinderopvang.
Stichting Peutercentra Arnhem Peuterspeelzaal in Arnhem.
Vacature pedagogisch medewerker VVE. Samen spelen, samen leren! Spelen en delen met leeftijdsgenootjes, dat leert uw kind in de peuterspeelzaal. Niet alleen maakt uw kind binnen de kortste keren heel veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes, ook leert uw peuter er spelenderwijs een heleboel bij.
Stichting Peuterspeelzalen Arnhem Werken in Zorg en Welzijn.
De structuur en de opzet van de dagindeling en de indeling en aankleding van de peuterspeelzaal zijn aangepast aan Actief Leren op de peuterspeelzaal. Uitgangspunt daarbij is dat kinderen het beste leren in een stimulerende, maar geordende ruimte. De peuterspeelzaal is ingedeeld in duidelijke hoeken zoals de bouwhoek, het huis, de knutselhoek en de leeshoek.
Werken bij de cirkel KOV de Cirkel.
Algemeen geldt dat het diploma MBO-SPW kwalificatieniveau 3 bevoegdheid geeft tot uitoefening van de functie van pedagogisch medewerker, indien dit bij een onderwijsinstelling is behaald met inachtneming van de eisen die de Wet educatie en beroepsonderwijs WEB aan deze opleiding stelt.
Smallsteps heeft regelmatig nieuwe vacatures.
Als je bij Smallsteps wilt komen werken als pedagogisch medewerker is het van belang dat je een beroepsopleiding hebt afgerond. In het onderstaande PDF kun je terug lezen welke opleidingen volstaan om bij ons te komen werken op het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of de buitenschoolse opvang.

Contacteer ons