Resultaten voor Vakantiewerk

Vakantiewerk
Vakantiewerk - Bijbaan als studentchauffeur.
Als studentchauffeur werk je in opdracht voor opdrachtgevers, zoals leasemaatschappijen, dealers, autoverhuurbedrijven, grossiers in auto-onderdelen en apotheken. Door de grote verscheidenheid aan opdrachtgevers zijn ook je werkzaamheden elke dag anders. Als hiker werk je meestal samen in een team dat autos ophaalt en wegbrengt in de regio.
Vakantiewerk - Studentenjobs in city Studentenjob.
Studentenjobs in city Studentenjob. Plaats een job of stageaanbieding pagination.total. We zijn op zoek naar bezorgers zoals jij in Antwerpen, Gent, Leuven, Mechelen, Brugge, Kortrijk en Hasselt die onze fantastische klanten van eten voorziet! Antwerpen, Gent, Leuven, Mechelen, Brugge, Kortrijk en Hasselt.
Vakantiewerk - Fit naar werk.
De arbeidsdeskundigen van RondomWerk brengen de arbeidsmogelijkheden en inzetbaarheid van uw medewerker helder in beeld. Kan de medewerker op termijn terugkeren in het eigen werk of dient werk gezocht te worden in een andere functie binnen of buiten uw organisatie?
Vakantiewerk - Beschoeiing in Harmelen.
In Maarssen heeft Van Breukelen een achtertuin gerenoveerd waarbij onderstaande materialen zijn verwerkt: Tuinafscheiding van Hillhout Jumbo tuinschermen 180180 cm recht met bijbehorende poortdeur Terras gemaakt van Stuccoline geimpregneerde tegels 60x60x cm in de kleur. Achtertuin met ronde en rechte lijnen.
Vakantiewerk - Taxi Arnhem Schiphol.
Vanuit Zevenaar zijn de luchthavens als Düsseldorf Airport, Schiphol, Eindhoven en Rotterdam Airport veelgebruikte bestemmingen. Zo bespaart u namelijk hoge parkeerkosten op de luchthavens en komt u uitgerust op uw bestemming aan. Wij zijn dag en nacht bereikbaar als taxi Zevenaar.
Vakantiewerk - Slotenmaker Den Haag.
Binnen 20 minuten op locatie. Slot zonder schade open. Betalen met PIN. Politie Keurmerk Veilig Wonen. Meer dan 10 jaar ervaring. 1114 AA Amsterdam. 085 200 39 80. Slotenmaker Amsterdam Slotenmaker Den Haag Slotenmaker Rotterdam Slotenmaker Utrecht Slotenmaker Almere Slotenmaker Leiden Slotenmaker Dordrecht.
Vakantiewerk - Taxi Utrecht Schiphol.
Taxi Leidsche Rijn. Taxi Utrecht Schiphol. Taxi Schiphol Utrecht. Wie zijn wij. U bevindt zich hier: Home Taxi Bilthoven. Taxi Bilthoven nodig? TaxiLux Bilthoven levert de service en eersteklas kwaliteit die u in onze ogen mag verwachten van een taxi, maar lang niet altijd krijgt.
Vakantiewerk - Vacature administratief medewerker.
Vacature administratief medewerker. maandag, 04 februari 2019 / Gepubliceerd in Vacatures. Vacature administratief medewerker. Zonmaat is actief in duurzame energie en plaatsen op grote schaal zonnepanelen. Klanten van onze organisatie bevinden zich door het gehele land. Voor onze vestiging in Heerhugowaard zoeken wij een administratief medewerker m/v.
Vakantiewerk - Hotel en Representatief.
Eigentijdse horeca kleding voor in de grootkeuken, in de bediening en catering bieden wij een bijzondere smaakvolle kledinglijn. WorkWear4All onderscheidt zich met een moderne collectie een perfecte pasvorm, draagcomfort en een trendy uitstraling, geheel afgestemd op de hygiene-eisen in de horeca.
Vakantiewerk.
Bernhoven heeft gedurende de zomerperiode diverse mogelijkheden voor vakantiewerk. Wil jij ons komen helpen, vul dan het reactieformulier vakantiewerk in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Vertel via e-mail Tweet bericht Deel via Facebook Connecties inlichten.
waalwijk
Vakantiewerk Gezocht? Vakantiewerk Studenten en Jongeren.
Horecamedewerker op Eindhoven Airport Horeca Aan de slag als pizzabakker, smoothiemixer of juist belegde broodjes maken? Op Eindhoven Airport hebben we verschillende gave vakantiebanen beschikbaar in de horeca, van de grill tot aan de kassa en van salades tot bediening.
THUISWERK
vakantiewerk bij Opella.
Zonder opleiding, maar wel veel enthousiasme en een warm hart voor de medemens? Dichtbij bij huis, geen lange dagen zodat je naast je vakantiewerk ook nog kan genieten van de zomer Wil je waardering, afwisseling, gezelligheid, actief en een leerzame vakantiebaan?
koerier
Vakantiewerk bij Elkander Elkander.
Hulp bij mantelzorg. Vakantiewerk bij Elkander. Werken in de zorg in jouw vakanties en in de weekenden kan bij Elkander. Naast zorgfuncties zijn er ook facilitaire functies beschikbaar. Geef jouw vakantie een zinvolle invulling en jouw carrière een mooie start.
breda
Ben jij op zoek naar vakantiewerk? Zorgverlening het Baken.
We vragen van je dat je minimaal 3 weken beschikbaar bent in de periode juli tot en met september 2017. Met name beschikbaarheid in de weken 30 t/m 39 is een pré. Voor Helpenden is er de mogelijkheid om voor een langere periode te werken.
buitenland
Vakantiewerk FNV.
Als je vakantiewerk doet, moet je werkgever het brutominimumloon betalen dat geldt voor jouw leeftijd. Je werkgever moet nog wel belastingen betalen over jouw loon. Daarom houd je op je bankrekening een lager bedrag over: je nettoloon. Vakantiewerk: recht op minimumloon.
Communicatiemedewerker
Vakantiewerk Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis.
Ieder jaar doet een groot team van ETZ-medewerkers mee aan de Tilburg Ten Miles. Ook in 2016 waren we weer van de partij! Professional in de zorg en verwijst u door naar het ETZ. ETZ.nl Werken bij Werken bij ETZ Onze functies Vakantiewerk.
student
Vakantiewerk.
Als verzorgingshulp/zorghulp/helpende, verzorgende of verpleegkundige voor onze cliënten bij hun thuis of bij ons OF huishoudelijke hulp bij ouderen thuis. Beschikbaar in juli, augustus en of september. minimaal 3 weken aaneengesloten en maximaal 6 weken beschikbaar in de ochtend en of middag.
breda
Activite Vacatures vakantiewerk.
Wil je 2, 3 of meer weken werken als Assistent Hulp bij het Huishouden, Verzorgende of Verpleegkundige? ActiVite heeft vakantiewerk in Alphen aan den Rijn en omgeving, Nieuwkoop, Ter Aar, Leiden, Leiderdorp, Duin en Bollenstreek, Amstelveen, Hoofddorp en Nieuw Vennep.
mbo 4 opleidingen 1 jaar
Vakantiewerk Start People.
Favoriet Bekijk vacature. Verzorgenden IG; Vakantiewerk regio Eindhoven. Ben jij opzoek naar vakantiewerk in de zorg, dan is dit de vacature voor jou. Wij zijn opzoek naar mensen die het leuk vinden om ingezet te worden bij verschillende afdelingen van verschillende instellingen.
spijkenisse
Vakantiewerk Werken bij Gelre.
Om voor vakantiewerk in aanmerking te komen, ben je scholier en minimaal drie weken aaneengesloten beschikbaar. Ook ben je bij aanvang van het vakantiewerk minimaal 16 jaar. Als je werk en/of stage-ervaring in een zorginstelling hebt, is dat een pré.
aalst
Vakantiewerk Verdien gemiddeld 50% meer! Tzorg.
Werken als thuishulp betekent dat je belangrijk en dankbaar werk doet waar je veel waardering voor krijgt want onze klanten rekenen niet alleen op kwaliteit, maar ook op betrokkenheid en een gezellig praatje met hun huishoudelijke hulp. Kortom, afwisselend vakantiewerk dat je goed kunt combineren met je andere activiteiten.

Contacteer ons