Meer resultaten voor vacature kok

vacature kok
vacature kok - Wat is TLNplanner.
Wanneer u meerdere leveringen op één dag moet uitvoeren binnen vooraf bepaalde tijdvensters, is het lastig om de meest efficiënte route te bepalen. Gelukkig is het voor de transport planner TLNplanner geen probleem om de verschillende routepunten op volgorde te optimaliseren.
Vacature Kok - kok aan huis.
Een fotoreportage met bijhorende uitleg Allereerst heeft de kok uw keuken nodig. We koken de menu namelijk gedeeltelijk bij u thuis! Hiervoor zal de kok enkele uren voor aanvang van de diner reeds bij u thuis zijn, dit is in de prijs inbegrepen.
vacature - Slotenmaker Antwerpen Rob.
Logisch ook, want elk pand heeft zijn eigen beveiligingsnoden. Wij komen bij je langs, bestuderen de uitdagingen en stellen onze totaaloplossingen voor, op basis van je budget. Een veilige woning, met de beste bescherming voor je kostbaarheden of goederen met emotionele waarde.
Vacature leerling kok Fabels eten drinken.
Restaurant Fabels Woerden drinken. Vacature zelfstandig werkend kok. Vacature leerling kok. Vacature keuken bediening parttime. Vacature leerling kok. Fabels eten drinken Woerden gesitueerd in de jonge wijk Snel Polanen. Een Restaurant meets Bistro-concept waar iedereen Welkom is en zichzelf kan zijn. Lees het volledige artikel
vacature boekhouder
Vacatures bij Mudde Kok Op zoek naar een leuke baan? Lees verder.
Mudde Kok Automotive Makkummerwaard 2 8321 WV Urk Telefoon: 0527 68 33 88 info@muddekok.nl www.muddekok.nl. Mudde Kok diensten. Werken bij Mudde Kok. Volg het laatste nieuws op Facebook. Volg ons op twitter @autobedrijfMK. Alle rechten voorbehouden 2017 Mudde Kok info@muddekok.nl Disclaimer Sitemap.
vacature marketing
Vacatures Kok Experience.
Het omroepen dat het pauze moment voorbij is en het schoonhouden van de zalen. Vacature Kok en keukenhulpen. Wegens de groei van ons restaurant Kok Experience is ons keukenteam op zoek naar een Kok en keukenhulpen. Doel van de functie.
Vacature Social Media
Vacatures Kok Wooncenter.
Daarnaast biedt Kok Wooncenter interessante secundaire voorwaarden op het gebied van.: Het volgen van een opleiding of interne cursus. Bij Kok Wooncenter ben je regisseur van je eigen ontwikkeling, krijg je de ruimte jezelf te ontwikkelen in je vak en wordt jouw inbreng gewaardeerd.
fiscalist
Vacature Leerling Kok? Apollo Hotels.
We hebben uitdagende BBL-opleidingen tot kok en gastvrouw-gastheer. We houden je ook graag gezond en fris. Daarom hebben we een mooie bedrijfsfitnessregeling voor je. Natuurlijk zorgen we ook voor een goede reiskostenvergoeding, en een collectieve zorg en schadeverzekering. En dan zijn er nog de andere, luxe voordelen van werken bij een hotel: jij kunt je tegen een speciaal tarief in de watten laten leggen, in al onze hotels en restaurants, én in Thermae 2000. Laat ook je vrienden en familie profiteren van speciale tarieven! Ja, ik ben perfect voor deze leer-opleiding! Ben jij ons nieuwe teamlid? Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Wij horen graag hoe jij onze gasten wilt verrassen en hun verblijf onvergetelijk maakt. Heb je nog vragen naar aanleiding van het lezen van de vacature?
vacatures
Kok Vacatures in Amsterdam Vacatures.nl.
Zelfstandig Werkend Kok restaurant Leimuiderdijk. Horeca Uitzendbureau Leimuiderbrug. Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van gerechten en werk je in een team van hulpkoks en een chef kok. Dus voel jij je. Zelfstandig Werkend Kok, Joriskring, Amsterdam.
internet marketeer
Vacature Leerling Kok Het Wapen van Egmond Het Wapen van Egmond. Vacature Leerling Kok Het Wapen van Egmond.
Vacature Leerling Kok. Vacature leerling Kok niveau 2 /3. Leuk om te geven én. om te krijgen! Vacature Leerling Kok. Vacature Leerling Zelfstandig werkend kok Niveau 3. Wil jij het vak leren in een dynamisch bedrijf? Werken in een jong enthousiast team?
vacature planner
Kitchen Bar Van Rijn Vacature kok.
Info en Contact. Vacature Zelfstandig werkende kok niveau 3. Kitchen Bar Van Rijn is een restaurant waar men kan lunchen, dineren en borrelen. Tevens worden op deze locatie ook banqueting partijen verzorgd. Er is ruimte om zo'n' 150 couverts per avond te serveren en daarbij is er een groot terras aanwezig met 130 stoelen, waar men in de zomer ook kan lunchen en dineren. Om het team compleet te maken zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkende kok niveau 3 met alle bijbehorende kwalificaties. Afgeronde vakopleiding voor kok niveau 3.;
vacatures vdab
Vacatures KOK Kinderopvang, Peuterspeelzaal en Buitenschoolse opvang in Katwijk.
Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste invalkrachten voor onze kindercentra! Met een hecht team van ruim 170 enthousiaste medewerkers biedt KOK kinderopvang de beste professionele opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar op 26 locaties in de gemeente Katwijk.
horeca uitzendbureau nijmegen
Vacatures Kok CinemaxX.
Vacature Teamleider en Bioscoopmedewerker fulltime en parttime. Wij zijn voor onze bioscoop Kok CinemaxX op zoek naar een bioscoopmedewerker en een teamleider bioscoop. Doel van de functie. De bioscoop medewerkster heeft een dienstverlenende houding en werkt op basis van de standaarden van Kok CinemaxX.
loodgieter vacature
Vacatures KOK watersport.
Home KOK watersport Vacatures. Op dit moment hebben we onderstaande vacature beschikbaar.: Gezocht: Watersport medewerker. Bij KOK watersport hebben we maar één doel: de beste watersportwinkel van Nederland zijn. Een ruime voorraad, scherpe prijzen en snelle levering zijn voor ons dan ook belangrijk.
Vacature Receptioniste
Vacatures Kok Lexmond.
Dan nodigen wij je uit om contact met Leonie Werkhoven op te nemen voor een vrijblijvend gesprek teneinde de mogelijkheden voor jou binnen Kok Lexmond te bespreken. Zij is telefonisch bereikbaar op: 0347 341622. Acquisitie naar aanleiding van onze openstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld. Vacature: Administratief medewerkster / Receptioniste.

Contacteer ons