Meer resultaten voor vakantiewerk

vakantiewerk
vakantiewerk - De hovenier voor tuinaanleg, renovatie onderhoud bij u in de regio.
Dat is mogelijk! Wij verzorgen graag de tuinaanleg in Woerden voor u. Neem snel een kijkje op onze website voor meer informatie. De hovenier voor tuinaanleg, renovatie onderhoud bij u in de regio. Wij van Van Breukelen Groenvoorzieningen zijn zeer vakbekwame hoveniers. Met veel enthousiasme verzorgen wij uw tuinaanleg, renovatie en onderhoud. In onze showtuinen kunt u een indruk opdoen van het gebruik van alle verschillende materialen die wij te bieden hebben. Ook kunt u naar ons informatiecentrum komen om diverse documentatie op te halen en te bekijken. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regios Utrecht, Woerden, Maarssen, IJsselstein, Nieuwegein en Houten. Bekijk hieronder onze projecten en neem contact op voor een vrijblijvend advies! Bekijk hieronder de film van een aangelegde relax tuin. Actie: Gratis ontwerp bij een nieuwe tuin!
Vakantiewerk De Waalboog.
Home Goed werken Flexwerk/Bijbaan Vakantiewerk. Ben je 17 jaar of ouder en op zoek naar vakantiewerk of een bijbaantje? Bij De Waalboog kun je betekenisvol werk doen en tegelijkertijd je bankrekening een beetje spekken. Informeer bij het Flexbureau naar de mogelijkheden.
Vakantiewerk ZorgSelect.
Werken in Duitsland arrow_forward. Wil jij later in de zorg werken en ben jij op zoek naar vakantiewerk? Kijk dan in onze vacaturebank of maak een profiel aan en schrijf je in op onze cv-bank. Vakantiewerk kan een goede opstap zijn naar een opleiding in zorg of welzijn.
Vakantiewerk Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis.
Tijdens vakantieperiodes kan je bij het ETZ vakantiewerk doen. Op verschillende plaatsen in het ETZ kun je als vakantiehulp aan de slag bijvoorbeeld in de keuken, schoonmaak, het magazijn, de linnenkamer of de receptie. Om in aanmerking te komen voor vakantiewerk.:
Vind jouw vakantiebaan Manpower.nl.
Regels rondom vakantiewerk. Omdat je leerplichtig bent totdat je 18 jaar bent geworden, zijn er regels aan het werk en de hoeveelheid werk die je mag doen. Deze regels zijn door de overheid opgesteld om te zorgen dat leren en studeren niet ten koste gaat van vakantiewerk of een bijbaan.
Goedbetaald vakantiewerk in de schoonmaak EW Facility Services.
Wil jij werken bij ons? Bekijk de vacatures. Werken bij Werken bij. Your INSITE Your INSITE. Vakantiewerk in de schoonmaak! Zoek jij deze zomer vakantiewerk met een salaris waarvan je kan sparen en leuke dingen kunt doen? Ga dan werken als medewerker schoonmaak!
Vacatures vakantiekrachten Werken bij.
Zorggroep is op zoek naar enthousiaste en betrokken vakantiekrachten die onze collegas ondersteunen bij het werk. Bij cliënten thuis of op één van onze 18 locaties. Voel jij je aangesproken, zoek dan de vacature die bij jou past en solliciteer direct! Doe vakantiewerk bij ViVa!
Vakantiewerk Zorgspectrum Het Zand.
Home Werken bij Vakantiewerk. Een mooie vakantiebaan voor jou? Onze vakantiekrachten hebben en brengen een top tijd. Een mooie wandeling met een bewoner, helpen bij activiteiten, ondersteunen in de huishouding of gewoon een potje Rummikub spelen. Leuk en waardevol werk en je verdient er ook nog geld mee.
Vakantiewerk Werken bij Marga Klompé.
Reageer snel, dan ben je verzekerd van zinvol werk in je vakantie! Liever vakantiewerk in de horeca of de huishouding? Ook als je niet zo thuis bent in de zorg, kun je bij ons je handen uit de mouwen steken tijdens de zomerperiode.
Vakantiewerk Abiant.
Gedurende de zomerperiode kun je vakantiewerk doen bij verschillende bedrijven in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Bijvoorbeeld als: bollenpeller, onkruidwieder, aardappelzoeker of productiemedewerker. Ben jij 14 jaar of ouder en wil jij graag je eigen geld verdienen met een vakantiebaan?
Vakantiewerk in de zorg Zorgnet Limburg.
Bekijk alle vakantiewerk vacatures. Vakantiewerk" in de zorg verbreedt je horizon." Als je nog niet helemaal zeker weet wat je wilt, is juist vakantiewerk een hele goede bevestiging. Het is belangrijk dat je alle vlakken van de zorg een keertje hebt gezien.
Bijbaan / Vakantiewerk Elkander.
Zinvol, maar vooral leuk bezig zijn? Bij KwadrantGroep kun je, terwijl je nog naar school gaat, al een carrière opbouwen. Wij hebben zowel zorgfuncties als facilitaire functies beschikbaar voor een bijbaan en vakantiewerk. Je bent bij ons van harte welkom!
Vakantiewerk Zorggroep ENA.
medewerker facilitair: afhankelijk van leeftijd maar in ieder geval meer dan bij de supermarkt. Stuur een mail met daarin kort je motivatie, de locatie waar je wilt werken en je CV, naar: sollicitaties@zorggroepena.nl Zet in het onderwerp van de mail: vakantiewerk.

Contacteer ons