Op zoek naar uitzendbureau?

uitzendbureau
uitzendbureau - Catering aan huis.
Wij verzorgen barbecue catering, partycatering, lunchcatering, tapascatering, huur een snackwagen en nog veel meer. Vraag gerust een offerte aan of bestel direct in onze webshop broodjes-catering.nl. Meer zin in een lekkere, thuis bezorgde, complete barbecue? Bestel direct in onze webshop De-Mobiele-BBQ.nl.
social return rotterdam - Wie valt er onder social return?
Van een enkele kandidaat tot tientallen kandidaten met passende erkende opleidingen. Wij verzorgen de werving en selectie, maar ook de begeleiding en opleiding van mensen die langer dan 3 maanden niet aan het werk zijn. Lees meer over onze organisatie op deze pagina. Is extra personeel altijd noodzakelijk? Social return kan, mits goed ingevuld, zonder extra personeel worden ingevuld. Tientallen medewerkers van ons zijn dagelijks aan het werk zonder extra begeleiding van onze opdrachtgevers. Vanuit GreenFox krijgt elke kandidaat zijn eigen coach en ontwikkelmogelijkheden. Met de hulp van onze coaches en het goed selecteren van werkzaamheden zien wij dat er minimale begeleiding nodig is. Vaak kan het financieel ook kansen bieden om een deel van de werkzaamheden jobcarving uit te laten voeren door iemand vanuit social return. Voor welke aanbestedingen geldt het? De afgelopen jaren zien wij social return bijna bij elke aanbesteding voor werken en diensten boven 200.000. De hoogte kan verschillen per opdracht maar gaat veelal om 5% van de aanneemsom of loonsom. En voor welke doelgroepen? Iedereen die als werkzoekend ingeschreven staat bij het UWV Werkbedrijf, of die op een andere manier een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, komt in aanmerking voor social return.
social return rotterdam - Social return Referenties Nieuws Vacatures Over ons Contact.
Social return Referenties Nieuws Vacatures Over ons Contact. Samenwerken aan Social Return. terug naar overzicht. In het vorige MKB Magazine heb je kunnen lezen dat er naast Museum Boijmans Van Beuningen een uniek indrukwekkend depot gebouwd wordt. Het is niet alleen voor het museum en de kunstwerken een prachtig project, de werkgelegenheid in Rotterdam vaart er eveneens wel bij. En als instanties en bedrijven dan ook nog eens samenwerken, worden er helemaal goede resultaten geboekt. Als je als werkgever een opdracht krijgt van de gemeente Rotterdam, dan kan de gemeente sociale voorwaarden stellen. Dat houdt in dat je als werkgever arbeidsplaatsen, leerbanen en stageplaatsen beschikbaar stelt voor werknemers met een achterstand op de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld arbeidsgehandicapten of werkzoekenden met een uitkering. Dat noemen we social return. Dankzij social return wordt de arbeidsparticipatie van kwetsbare personen vergroot en krijgen zij de mogelijkheid om werkervaring op te doen. Als werkgever is het de kans om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. En omdat het WerkgeversServicepunt Rijnmond de werving en selectie doet, kan dat een flinke besparing voor jou als ondernemer zijn. Ook de opdracht voor het Depot komt met een social return verplichting. De volgende partijen werken daarvoor nauw samen.:
Home Jupiter Uitzendbureau.
Daarnaast verzorgen we alle bijbehorende zaken, zoals administratie en vervoer, tot in de puntjes. Jupiter Uitzendbureau staat voor flexibiliteit en professionaliteit, of het nu gaat om werknemers voor één dag of een heel jaar, enkele uitzendkrachten of een groot aantal. Lees meer
ggz uitzendbureau
Pools uitzendbureau, specialist in gemotiveerde flexwerkers.
op korte termijn extra personeel nodig in de fruitteelt? uitzendkrachten fruitteelt uitzendbureau tuinbouw Westland, Zeeland en West-Brabant. wat kunnen we voor u doen? Op korte termijn extra personeel nodig? We zijn 24/7 bereikbaar om gemotiveerde Poolse werknemers uit te zenden binnen de groen sector. Lees meer
Payroll of uitzendbureau FNV.
Het uitzendbureau zoekt een baan voor je en zet je aan het werk bij een inlener het bedrijf of de instelling waar je gaat werken. Het uitzendbureau zorgt voor je salarisbetaling, loonstrook, belasting en premieafdrachten, de verzuimbegeleiding als je ziek bent, enzovoort.
Otter-Westelaken Technisch uitzendbureau Tempo-Team Tempo-Team. Tempo-Team. copyright_logo.
Otter-Westelaken: onze technische krachten. Otter-Westelaken is hét technische uitzendbureau van Tempo-Team. Wij zoeken en vinden het juiste technische personeel. Gemotiveerd, geschoold en ook ongeschoold voor opleidingen. Voor projecten of in vaste dienst, in de maakindustrie, elektro en installatietechniek of procestechniek.
ADS Uitzendbureau ADS Uitzendbureau. ADS Uitzendbureau ADS Uitzendbureau.
0167 56 06 22 Fax 0167 56 24 29 steenbergen@adsuitzendbureau.nl Route. Nevenvestiging ADS Uitzendbureau Bredaseweg 185 4872 LA Etten-Leur NB Tel. 076 508 35 71 Fax 076 508 35 36 ettenleur@adsuitzendbureau.nl. Voor een optimale ervaring gebruikt ADS Uitzendbureau voor deze website cookies.
Hét uitzendbureau in Heerenveen inzet.nl bekijk onze vacatures online.
Hét uitzendbureau in Heerenveen. inzet.nl is hét uitzendbureau in Heerenveen. Zoek je een nieuwe baan? Wij helpen je actief bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Daar komen wij elke dag fluitend ons bed voor uit. Wij zijn gevestigd in Heerenveen en hebben altijd de nieuwste vacatures in Heerenveen, Leeuwarden, Sneek en Drachten. Bekijk onze vacatures in de bouw, horeca en techniek.
Home WerkTalent uitzendbureau.
Je komt terecht in een grote familie van bevlogen ondernemers, accountmanagers en intercedenten. Geen standaard uitzendbureau, maar één met een eigen stempel. We zijn een beetje maf, maar zeer serieus als het gaat om ons vak. Ontdek WerkTalent Onze vacatures.
welkom bij succes uitzendbureau succesuitzendbureau.nl.
Welkom bij Succes! Uitzendbureau bemiddelt bouw en technisch personeel bij diverse werkgevers in de bouw, afbouw, infra en techniek. Als specialistisch uitzendbureau zorgen wij ervoor dat vraag en aanbod van personeel in de bouw en techniek perfect op elkaar worden afgestemd.
Wij zijn meer dan een uitzendbureau VasteJob.
Wij zijn in die zin meer dan enkel alleen een uitzendbureau. Wij zijn veel meer dan een uitzendbureau in Krimpen aan den IJssel. Wij willen jou helpen aan een vaste baan in onder andere de elektrotechniek, logistiek en transport, verspaning en machinebouw.
Kei Uitzendbureau Amersfoort, Harderwijk Apeldoorn.
Als regionaal uitzendbureau gevestigd in Amersfoort, Harderwijk Apeldoorn kunnen wij als geen ander service en begeleiding bieden, waarbij flexibiliteit en deskundigheid gepaard gaan met een goed tarief voor de klant en goede arbeidsvoorwaarden voor de uitzendkracht. Kei Uitzendbureau heeft zich hiernaast gespecialiseerd in enkele diensten en branches, zoals operators, oproepwerk en factoring.
Jans Uitzendbureau.
Ook al ben ik 73 jaar Jan aan het woord. Hoe Stimenz en Jans zich inzetten voor een betere sociale samenleving. Secuur werken, dat past bij mij Dennis aan het woord. Van operator tot monteur elektromechanisch onderhoud. Bekijk meer nieuws. 2020 Jans Uitzendbureau.
Transport People Uitzendbureau voor Transport en Logistiek.
uitzendbureau voor transport en logistiek. De naam zegt het al: Transport People. Door ons volledig op de transport en logistieke sector te richten, onderscheiden wij ons van andere uitzendbureaus. Wij weten precies welke behoeften er spelen in de transportsector en zijn altijd op de hoogte van de specifieke wensen van onze klanten én kandidaten. Personeelsdiensten in de breedste zin van het woord: uitzenden, payrolling, opleiden of werving en selectie.

Contacteer ons