Resultaten voor vacature verpleegkundige

vacature verpleegkundige
verpleegkundige - Bekijk hier de mogelijkheden voor omscholing bij uw huidige werkgever.
De opleiding, begeleiding en omscholing is gericht op het vinden van een nieuwe duurzame functie in de ICT. Het gaat daarbij om functies waarin op dit moment een groot tekort bestaat op de arbeidsmarkt, zoals bijvoorbeeld de functies van ontwikkelaar, functioneel applicatiebeheerder, tester, IT architect, data specialist en security manager. De opleiding, begeleiding en omscholing wordt deels gefinancierd door het Europees Sociaal Fonds ESF. Er zijn op dit moment twee mogelijkheden waarmee u zich kosteloos kan omscholen naar een kansrijke functie in de IT.: Een gesponsord opleidingstraject in samenwerking met Agile People. Een gesponsord opleidingstraject in samenwerking met Mproof. Bent u tevreden over uw huidige werkgever en wilt u zich bij uw huidige werkgever omscholen naar een functie in de ICT dan behoort dat ook de mogelijkheden. In dat geval betaalt u werkgever 50% van de kosten van het opleidingstraject en betaalt het ESF de andere 50%. Bekijk hier de mogelijkheden voor omscholing bij uw huidige werkgever. Let op, er is nog slechts nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Waarom kiezen voor een duurzame loopbaan in de ICT? Wilt u blijven werken in de ICT-sector?
ggz amsterdam vacatures - Frans Stortelder, Psychiater Amsterdam.
Frans Stortelder Psychiater Amsterdam Centrum. Heeft u psychische hulp nodig? Neem contact op. Praktijk voor psychotherapie. Frans Stortelder, Psychiater Amsterdam. 1015 CP Amsterdam. of per email. Psychodynamische psychotherapie bij jongeren, studenten en volwassenen. Partner-Relatie therapie; Farmacotherapie. Angst en depressieve klachten, Persoonlijkheidsproblematiek. ADHD bij jongeren, studenten en volwassenen. Seksuele identiteitsproblematiek en ouderschap. In het eerste gesprek kijk ik samen met u wat uw probleem is en of het geschikt is voor de vrije praktijk. Vervolgens zet ik samen met u in enkele intakegesprekken uw gezinsachtergrond, levensloop en persoonlijk functioneren op een rij, om uw huidige problemen beter te kunnen begrijpen en als basis voor de verdere behandeling. In de psychotherapie stel ik me vooral op als gids, die gericht is op het stimuleren van een zoekproces naar uw innerlijke wereld en naar bewustwording en inzicht in ongezonde emotionele reactiepatronen, die verantwoordelijk zijn voor uw klachten en persoonlijke problemen. Vervolgens onderzoek ik samen met u hoe die patronen van vroeger uit zijn ontstaan en hoe ze vervangen kunnen worden door meer efficiënte reactiepatronen. In de therapie ligt het initiatief bij u en wordt u aangespoord tot zelfonderzoek.
Vacature Verpleegkundige.
en natuurlijk ben je in het bezit van het diploma verpleegkundige en ben je bevoegd en bekwaam in het uitvoeren van voorbehouden handelingen volgens de wet BIG. Archipel is een zorgorganisatie gericht op zorg, welzijn en wonen. Wij bieden verzorging en verpleging op verschillende locaties in Eindhoven en omgeving vanuit de diepe overtuiging dat de cliënt de regie over zijn eigen leven moet kunnen blijven voeren, ook als hulp en ondersteuning van anderen nodig is. Ook bieden we gespecialiseerde zorg aan specifieke doelgroepen. Dit vindt plaats binnen het Kenniscentrum van Archipel. Dit krijg je van ons. Een afwisselende en uitdagende baan in een fijne en leerzame omgeving. Je maakt deel uit van een zelfsturend team, met collegas die bereid zijn een stapje extra voor elkaar te zetten. Daarnaast profiteer je van aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden. En dat alles natuurlijk in combinatie met een marktconform salaris FWG 45, cao VVT en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Voel jij je aangesproken? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt solliciteren via onderstaande link. Heb je nog vragen over de vacature? Lees meer
vacature verhuizer
Op de fiets naar je werk! 7 x de nieuwste vacatures in Arnhem indebuurt Arnhem.
Verpleegkundige in de wijk. Wil jij aan de slag als Verpleegkundige in de wijk? Met deze uitdagende baan kom je terecht in de meest uiteenlopende situaties. Ben jij op je best wanneer je met een cliënt op zoek kunt gaan naar de best mogelijke oplossing? Reageer op deze vacature, dit kan tot en met 3 april.
zzp
Vacatures Lyvore.
Bij Lyvore kennen we als geen ander de weg op het gebied ouderenzorg, geriatrische revalidatie en dementiezorg. Lyvore biedt zorg in de volgende postcodegebieden: Amersfoort 3812 en 3813, Baarn 3741 t/m 3743, Soest 3761 t/m 3766, Soesterberg 3769. Zorg aan huis.
strategische
Vacatures Werken bij MMC. Hoog contrast. Zoek. menu. sluiten. Hoog contrast. Zoek. Zoek. sluiten. Zoek. sluiten. sluiten.
Adviseur Kwaliteit en Veiligheid met focus op Samen Beslissen en patiëntparticipatie 32-36 uur. Aantal uren 32 36. Schoonmaakmedewerker Eindhoven avond. Aantal uren 9 15. Coronary care-verpleegkundige ook werkzaam op onze Eerste Hart Hulp. Aantal uren 24 36. Verpleegkundige NICU / Neonatologie opleidingsplaats mogelijk.
jobs
Homepage Verpleegkundigenbanen.nl.
Vind een baan als verpleegkundige. Wat zoek je? Selecteer een vakgebied. Selecteer een vakgebied. ANIOS Anesthesioloog Basisarts AIOS Huisarts Kinderarts Longarts Medisch adviseur Neuroloog Oncoloog Oogarts Orthopeed Specialist ouderengeneeskunde Psychiater Radioloog Reumatoloog Verslavingsarts Bedrijfsarts Cardioloog Chirurg Dermatoloog Gynaecoloog Internist Jeugdarts Keuringsarts. Bekijk alle 2971 vacatures. Vacatures voor verpleegkundigen per specialisme.
https://www.accuut.nl/
Vacatures Rode Kruis Ziekenhuis.
Medewerkers vertellen waarom zij met trots en plezier werken in het RKZ TrotsopRKZ. Lisa van Egmond, Verpleegkundige AOA. Iedereen" helpt elkaar." Lisa werkt als verpleegkundige op de Acute Opname Afdeling AOA van het Rode Kruis Ziekenhuis en volgt de opleiding tot AOA verpleegkundige.
wat kost bitcoin
Verpleegkundige vacatures in Gelderland Monsterboard.nl.
Randstad Sourceright Connexis. Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige. Verpleegkundige vacatures in Gelderland. Maak een vacature alert aan. Ontvang Verpleegkundige vacatures in Gelderland per e-mail. Maak een Monster account aan en wij sturen je vacatures en zoektips, zo in je inbox! E-mailadres E-mail mij vacatures.
benzodiazepines slaapmiddelen
Vacatures Cordaan.
Denk hierbij aan skillslabs, een recreatieruimte en leslokalen. Solliciteer hier op de vacature. Zie je geen vacatures staan onder een bepaald stadsdeel? Bekijk dan ook de vacatures: Amsterdam alle stadsdelen. Management ondersteunende diensten. Zorg in de wijk. Amsterdam alle stadsdelen. Amsterdam alle stadsdelen. Meewerkend Coach VGZ. Amsterdam Noord, Nederland Begeleiding psychosociaal. Medewerker front office. Amsterdam, Nederland Management ondersteunende diensten. Management ondersteunende diensten. MBO Verpleegkundige in de Wijk.
Vacatures verpleegkundige Gelderland Werken bij Gelre.
Voeg jouw kwaliteiten toe! Wil jij werken bij Gelre ziekenhuizen in Gelderland als verpleegkundige? Vind onze vacatures verpleegkundige door op onze website werkenbijgelre te kijken in de functiecategorie Verpleegkundigen. Wij hebben regelmatig de volgende vacatures; geriatrisch verpleegkundige, IC-CCU verpleegkundige, oncologie verpleegkundige.
Vacatures Verpleegkundigen Parnassia Groep.
Lees ook ons ons verpleegkundige magazine waarin onze collegas vertellen over de passie voor hun werk, over opleidingsmogelijkheden, innovaties en verpleegkundig leiderschap. Solliciteer op onze functies van verpleegkundige. Omdat er bij ons veel te kiezen valt, kun je altijd eens met afdeling meelopen.
Vacatures Gezondheidszorgbanen.nl.
Vul je locatie in. Alle vacatures 0 resultaten. Pagina 0 van 0. Kun je de vacature die je zoekt niet vinden? Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt! 3528 BL Utrecht.
ZorgSelect.
Met je huidige zoekcriteria kunnen geen vacatures gevonden worden. 2020 WGV Zorg en Welzijn. Inloggen Account aanmaken Wachtwoord vergeten? Bezig met laden. Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om het gebruik van onze website te analyseren.

Contacteer ons