Op zoek naar vacature apothekersassistent?

vacature apothekersassistent
apothekersassistent vacatures SimplyHired.
Brocacef Groep NV Amersfoort. Je hebt een afgeronde MBO opleiding apothekersassistent; Naast de competenties die bij een apothekersassistent horen, zijn voor ons flexibel en collegiaal. Sta jij als zorgmedewerker klaar om te gaan vaccineren bij de GGD? Dan is deze vacature voor jou!
apotheek
Medisch Centrum Leeuwarden Vacatures.
U krijgt altijd de nieuwste vacatures toegemaild van de functiecategorieën waarin u geïnteresseerd bent. Zo blijft u automatisch op de hoogte van het actuele functieaanbod van het MCL. Schrijf u in voor de Vacaturemail en ontvang de actuele vacatures per e-mail.
kali's
Vacatures Groninger Apotheken Vereniging.
Javascript staat uitgeschakeld in uw browser! Om optimaal gebruik te kunnen maken van de functionaliteiten op deze website raden wij u aan om Javascript aan te schakelen. Home raquo Vacatures. Werkwijze en besluitvorming. Stichting Gozis Overzicht apotheken GAV Contactgegevens. Groninger Apotheken Vereniging.
demo
Apothekersassistent Test jezelf Opleidingen Vacatures Meer.
Doe dan hier de gratis beroepskeuzetest Conventioneel Realistisch Toekomst beroep apothekersassistent. De kans op robotisering van de werkzaamheden van een apothekersassistent bedraagt 72%. Dat betekent dat de kans gemiddeld is dat de taken en werkzaamheden van een apothekersassistent binnen nu en 20 jaar door robots en slimme software zullen worden overgenomen.
kakifruit
Apothekersassistent Werken in Zorg en Welzijn.
Verder herken je jezelf in het volgende profiel.: Je bent in het bezit van een diploma Apothekersassistent. Bij voorkeur heb je al enige ervaring in de zorg en dienstverlening. Communicatief vaardig en je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse taal. Goede computervaardigheden, wat een belangrijk onderdeel is om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Hierin is het voordelig als je ervaring hebt met Epic en/of CGM. Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken. De afdeling Apotheek speelt een centrale rol bij de voorziening van geneesmiddelen en steriele medische hulpmiddelen.
apothekersassistent
Op zoek naar een baan? Tempo-Team. copyright_logo.
Vind jouw volgende baan. Meer Werkplezier op je werkvloer? Lees hier wat dat oplevert. Plaats nu je vacature. Deze vacatures staan te springen om JOU! Hier kun je morgen al aan de slag. Bekijk alle vacatures. Bekend bij Tempo-Team. 16 20 uur. Assistent Logistiek Teamleider. Bekijk alle vacatures. Bekijk onze vakgebieden. Bekijk alle vakgebieden. Industrie en productie. Bekijk alle vakgebieden. Vacatures bij onze topwerkgevers. Test gratis welke baan bij jou past! Heb jij al een Mijn Tempo-Team account? Daar vind je meer dan drieduizend vacatures én gratis testen. Kom er in een kwartiertje achter wat jouw beste eigenschappen zijn! Bekijk alle blogs. 29 maart 2021. De beste online 1 aprilgrappen tijdens het videobellen.
linux kali linux
Vacature Apothekersassistent Ziekenhuisapotheek Werken bij HMC.
Samen zorgen wij ervoor dat de juiste medicatie op de afdeling komt en gereed wordt gemaakt voor toediening aan onze patiënten in het ziekenhuis. Als apothekersassistent van onze ziekenhuisapotheek verzorg je samen met je collega's' de levering van de geneesmiddelen binnen HMC.
oorsprong kaki fruit
Vacatures apothekersassistente Jobbird.
Vind snel en gemakkelijk dé vacature voor jou bij Jobbird. Sorteren op Relevantie. Als eerste nieuwe apothekersassistente vacatures ontdekken? Wegens uitbereiding van ons team zijn we voor onze apotheekhoudende huisartsenpraktijk op zoek naar een Apothekersassistente m/v Voor 16 tot 24 uur per week, te Burgh-Haamstede. 30 dagen geleden apotheekhoudende huisartsenpraktijk Baas. Apothekersassistent Flexpoule diverse regio's' in Nederland.
ontstoppingsdienst oss
Apothekersassistent Vacatures Vacatures.nl.
Als allround apothekersassistent ben je breed inzetbaar binnen de verschillende onderdelen van. 7 uur geleden. Apothekersassistent Medicatiebegeleiding Oostrum. Je bent in het bezit van een diploma apothekersassistent e of ontvangt binnenkort je diploma Je bent communicatief sterk, ondernemend, accuraat, stressbestendig, een.
type blussers
Vacature apothekersassistente.
terug naar vorige pagina Vacature apothekersassistente. Ben jij die spontane apothekersassistente met hart voor het vak en de patiënt? Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! klantvriendelijk service en zorg staan bij jou hoog in het vaandel.
seoconsultants
Vacature Apothekersassistente m/v.
Van de apothekersassistent wordt verwacht dat je bij instroom in de functie de volgende kennis en vaardigheden bezit.: bouw en functie van het menselijk lichaam.; zelfzorggeneesmiddelen en farmaceutische producten namen, werkzame bestanddelen, sterktes, toedieningswegen en farmaceutische vormen, hulpstoffen, gebruik, werking, dosering, indicaties, contra-indicaties, interacties, ongewenste groepen, dubbelmedicatie, bijwerkingen, bewaarcondities, prijs/kosten/vergoedingen.; verbandmiddelen en medische hulpmiddelen namen, werking en gebruik.; wet en regelgeving.; of weet waar zij deze wetten kan naslaan Opiumwetgeving, Wet BIG, Nederlandse Apotheek Norm NAN, Nederlandse Ziekenhuis Apotheek Norm ZAN en Wet Op Geneesmiddelenvoorziening WOG.; kenmerken en vergoedingregels van de zorgverzekering.; communiceren met cliënten.; bereiden van geneesmiddelen.; werken met Word, e-mail en internet.; mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse taal.; kennis hebben van een apotheekinformatiesysteem. K K de Roo. Print Terug Solliciteer E-mail deze vacature.
secure
Apothekersassistent bereidingen Vacature regio Den Bosch in s-Hertogenbosch TMI Zorgvisie.nl.
Apothekersassistent bereidingen Vacature regio Den Bosch. Niet nader bepaald Plaatsingsdatum. 23 mei 2019 Niveau. Niet nader bepaald Dienstverband. Niet nader bepaald. Vacature niet beschikbaar. Deze vacature bij is niet meer actueel. Hieronder staan enkele vergelijkbare vacatures die voor u wellicht interessant zijn.

Contacteer ons