Zoeken naar vacature apothekersassistent

vacature apothekersassistent
Medisch Centrum Leeuwarden Vacatures.
U krijgt altijd de nieuwste vacatures toegemaild van de functiecategorieën waarin u geïnteresseerd bent. Zo blijft u automatisch op de hoogte van het actuele functieaanbod van het MCL. Schrijf u in voor de Vacaturemail en ontvang de actuele vacatures per e-mail.
apotheek
Vacatures Groninger Apotheken Vereniging.
Javascript staat uitgeschakeld in uw browser! Om optimaal gebruik te kunnen maken van de functionaliteiten op deze website raden wij u aan om Javascript aan te schakelen. Home raquo Vacatures. Werkwijze en besluitvorming. Stichting Gozis Overzicht apotheken GAV Contactgegevens. Groninger Apotheken Vereniging.
bitcoin 2006
apothekersassistent vacatures SimplyHired.
Binnen de apotheek zijn jaarlijks opleidingsplaatsen beschikbaar, voor de tweede stage van de BOL opleiding. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt. Apothekersassistent Ziekenhuis in Noord-Holland. Een afgeronde opleiding tot apothekersassistent; Speciale farmaborrels voor apothekers en apothekersassistenten; Dan zijn wij van TMI Farma op zoek naar jou!
slaapmiddelen online
Vacatures Apothekersassistent invalkracht. De Banensite. De Banensite. Lijst. Kaart. Sluiten.
Op deBanenSite.nl staan alleen vacatures voor Apothekersassistent invalkracht van directe werkgevers, solliciteert u via deBanenSite.nl dan zal uwsollicitatie ook direct bij de werkgever binnen komen. Vacatures voor Apothekersassistent invalkracht staan in het vacatureoverzicht. Uw vacature niet gevonden? Maak dan een emailalert aan en ontvang de nieuwste vacatures voor Apothekersassistent invalkracht in uw e-mailbox.
op_return bitcoin
Op zoek naar een baan? Tempo-Team. copyright_logo.
Bel of mail ons. Schrijf je in. Zoek een vestiging. Werken bij Tempo-Team. Vind jouw volgende baan. Meer Werkplezier op je werkvloer? Lees hier wat dat oplevert. Meer aanpakkers op jouw werkvloer? Meld nu je vacature aan. Deze vacatures staan te springen om JOU! Hier kun je morgen al aan de slag. Bekijk alle vacatures. Royal Fassin BV. 32 40 uur. Giant Europe Manufacturing. AH Online Bleiswijk.
Vacature Apothekersassistent Ziekenhuisapotheek Werken bij HMC.
Samen zorgen wij ervoor dat de juiste medicatie op de afdeling komt en gereed wordt gemaakt voor toediening aan onze patiënten in het ziekenhuis. Als apothekersassistent van onze ziekenhuisapotheek verzorg je samen met je collega's' de levering van de geneesmiddelen binnen HMC.
Vacatures apothekersassistente Jobbird.
Vind snel en gemakkelijk dé vacature voor jou bij Jobbird. Sorteren op Relevantie. Als eerste nieuwe apothekersassistente vacatures ontdekken? apothekersassistent bij PharmaLead. Wie zoeken wij? Iemand die in het bezit bent van het MBO Niveau 4 diploma voor apothekersassistent; Iemand die van afwisseling houdt.
Apothekersassistent Vacatures Vacatures.nl.
Apothekersassistent Ziekenhuis in Flevoland. TMI Farma is doorlopend op zoek naar apothekersassistenten voor opdrachten in het hele land. Ben jij apothekersassistent en heb jij minimaal twee jaar werkervaring in een. 2 dagen geleden. Blijf op de hoogte van de nieuwste Apothekersassistent vacatures!
Vacature apothekersassistente.
terug naar vorige pagina Vacature apothekersassistente. Ben jij die spontane apothekersassistente met hart voor het vak en de patiënt? Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! klantvriendelijk service en zorg staan bij jou hoog in het vaandel.
Vacature Apothekersassistente m/v.
Functie eisen Apothekersassistente m/v. Van de apothekersassistent wordt verwacht dat je bij instroom in de functie de volgende kennis en vaardigheden bezit.: bouw en functie van het menselijk lichaam.; zelfzorggeneesmiddelen en farmaceutische producten namen, werkzame bestanddelen, sterktes, toedieningswegen en farmaceutische vormen, hulpstoffen, gebruik, werking, dosering, indicaties, contra-indicaties, interacties, ongewenste groepen, dubbelmedicatie, bijwerkingen, bewaarcondities, prijs/kosten/vergoedingen.; verbandmiddelen en medische hulpmiddelen namen, werking en gebruik.; wet en regelgeving.; of weet waar zij deze wetten kan naslaan Opiumwetgeving, Wet BIG, Nederlandse Apotheek Norm NAN, Nederlandse Ziekenhuis Apotheek Norm ZAN en Wet Op Geneesmiddelenvoorziening WOG.; kenmerken en vergoedingregels van de zorgverzekering.; communiceren met cliënten.; bereiden van geneesmiddelen.; werken met Word, e-mail en internet.; mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse taal.; kennis hebben van een apotheekinformatiesysteem. Kimberley K de Roo. Terug Solliciteer E-mail deze vacature.
Vacature Apothekersassistente min. 27 uur p.w. Apotheek Monster.
Geen producten gevonden. Livegang vacature: 18-08-2020. Apotheek Monster is een klantgerichte apotheek in het Westland. Klanten kunnen bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van hun geneesmiddelengebruik. Apotheek Monster werkt intensief samen met Apotheek Poeldijk, heeft vijf webshops en een winkelconcept genaamd Apotheek Beauty.
Vacatures Eurocept Groep Werken bij Eurocept Groep.
Deze vacature delen.: Eurocept Groep is een sterk groeiend zorgbedrijf met internationale aspiraties. In een prettige informele werksfeer bouwen wij samen aan de groei van de Eurocept Groep. Samen leveren wij geneesmiddelen, medische technologie en zorgdiensten op maat voor patiënt, arts behandelaar en apotheek.

Contacteer ons