Zoeken naar vacature apothekersassistent

vacature apothekersassistent
Apothekersassistent.
Je bent in bezit van een iploma apothekersassistent en je hebt bij voorkeur ervaring in het bereiden van cytostatica. Ervaring in de ziekenhuisfarmacie is een pre, maar ook leergierige apothekersassistenten zonder deze ervaring worden van harte uitgenodigd. Jouw ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden. Met de innovatie en groei die we de komende jaren als organisatie gaan doormaken, staan ook jouw ontwikkeling en groei centraal. Vanzelfsprekend staan wij open voor initiatieven die jouw ontwikkeling en die van onze afdeling ondersteunen. De basis voor jouw arbeidsvoorwaarden is conform de CAO ziekenhuizen. Daarnaast maken vakantiegeld en een vaste eindejaarsuitkering onderdeel uit van de secundaire voorwaarden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Intissar Abarkan, Afdelingshoofd Uitgifte Magazijn Apotheek, via telefoonnummer 020 512 4337. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
vpn
Apothekersassistent Test jezelf Opleidingen Vacatures Meer.
Doe dan hier de gratis beroepskeuzetest Conventioneel Realistisch Toekomst beroep apothekersassistent. De kans op robotisering van de werkzaamheden van een apothekersassistent bedraagt 72%. Dat betekent dat de kans gemiddeld is dat de taken en werkzaamheden van een apothekersassistent binnen nu en 20 jaar door robots en slimme software zullen worden overgenomen.
keyword
JavaScript-fout. Vacatures Apothekersassistente Den Haag Jooble.
apotheekwerk.nl 14 dagen geleden Vacaturedetails Vacature opslaan Verwijder Bewaarde vacatures tonen. Functie omschrijving Wegens vertrek van een apothekersassistent die dichter bij huis wil gaan werken, zijn wij op zoek naar een gediplomeerde apothekersassistent voor 32 uur per week. Apotheek van den Berg is gevestigd in een kleine winkelcentrum in Rotterdam Hoogvliet.
leningen
Apothekersassistent Vacatures Intermediair.nl.
sea agentur münchen
Vacature Apothekersassistent Klinische Farmacie Apothekersassistent Klinische Farmacie Werken bij Viecuri.
Als apothekersassistent ga je onderdeel uitmaken van de afdeling Klinische Farmacie. De afdeling Klinische Farmacie, bestaande uit de ziekenhuisapotheek en twee poliklinische apotheken, levert farmaceutische diensten en zorg aan patiënten en professionals verbonden aan VieCuri. Onze speerpunten zijn professioneel, zichtbaar, betrouwbaar en collegiaal.
search
Vacature Apothekersassistent Radboudumc.
Als apothekersassistent bij de Radboud Apotheek heb je te maken met zeer diverse en specialistische patiëntengroepen, zoals gebruikers van groeihormonen, stollingsfactoren, totaal parenterale voeding of gebruikers van intraveneuze medicatie thuis. Farmacotherapeutische inhoud speelt hierbij een belangrijke rol, waarbij je al je vakkennis kwijt kunt.
puzzels
Medisch Centrum Leeuwarden Vacatures.
U krijgt altijd de nieuwste vacatures toegemaild van de functiecategorieën waarin u geïnteresseerd bent. Zo blijft u automatisch op de hoogte van het actuele functieaanbod van het MCL. Schrijf u in voor de Vacaturemail en ontvang de actuele vacatures per e-mail.
rijschool capelle aan den ijssel
Apothekersassistent ziekenhuisapotheek Werken bij MMC. search. menu. close. eye. search. search. close. close. close.
Dit houdt in dat je volgens protocollen werkt in de LAF kasten LaminAirFlow kasten, je eventuele afwijkingen rondom het voorschrift van geneesmiddelen signaleert en interpreteert en deze overlegt met je planner en/of ziekenhuisapotheker. Als apothekersassistent met de taak medicatieverificatie kom je op alle verpleegafdelingen binnen MMC Eindhoven en Veldhoven, op de afdeling Preoperatieve Screening POS, de spoedeisende hulp SEH én ben je het visitekaartje van de ziekenhuisapotheek.
squarespace seo
Vacatures Tolman Consultancy.
Een mooie wetenschappelijke Regionale Medical Advisor vacature in het Zuid Oosten van Nederland. Standplaats: Zuid Oost Nederland Functie rol: Medisch Branche: Pharma Inhoud functie: Als Regional Medical Advisor sta je. 20 april 2017 in Pharmacy, Vacatures Apothekersassistent bereidingen. Word jij onze nieuwe collega bereiding?
mini vouwfiets
Vacatures Apothekersassistent DNFS.
Je hebt een MBO opleiding Apothekersassistent afgerond. Je hebt een proactieve houding. Je bent communicatief vaardig en weet van aanpakken. Je hebt een passie voor het apotheker vak. Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail. Werken bij DNFS. Bij DNFS gaan we graag met jou in gesprek om te bespreken waar jouw wensen en ambities liggen. Op die manier brengen we jou in contact met onze relaties en bespreken we passende vacatures. Als je op zoek bent naar een tijdelijk project waar jij jouw kennis en ervaring toe kan passen dan helpt DNFS je verder aan een uitdagend project. Wederzijds begrip, kennis en persoonlijke aanpak zijn kernbegrippen bij DNFS. Ons team werkt volgens deze begrippen en zal jou altijd zo goed mogelijk helpen met een uitdaging die past binnen jouw wensen en ambities. DNFS De Nederlandse Farmaceutische Support Maliebaan 46 3581 CS Utrecht Telefoon: 030 820 11 06 Email: joyce@dnfs.nl. Detachering Farmaceutische Professionals. Traineeship Farmauceutische Industrie. Vacature Tweede Apotheker.
leren plankdragers
Vacatures Verenigde Apotheken Limburg.
Maar heb jij nét dat beetje extra? Nét een beetje meer motivatie, zin, enthousiasme en inzet? Dan ben jij de perfecte apothekersassistente! Ieder jaar studeren tussen de vijf en tien studenten af bij de opleiding tot apothekersassistente van de Verenigde Apotheken Limburg VAL.
escape
Apothekersassistent Ziekenhuis parttime of fulltime, 24 36 uur vacature Catharina Ziekenhuis.
Je werkt bereikbaarheidsdiensten jaarlijks 4x een week en weekenddagen jaarlijks 5 zodat je meestal op de feestdagen lekker vrij bent! Je bent gericht op procesverbetering zowel voor onze klant als voor de apotheek. Wat breng jij mee? Je bent gediplomeerd MBO Apothekersassistent.

Contacteer ons