Resultaten voor vacatures kinderopvang

vacatures kinderopvang
Vacatures Stichting Rijswijkse Kinderopvang.
De huidige vacatures. Vacaturenummer: DRM-BSO 03-17 dans of muziekexpert per week 15 uur. Vacaturenummer: EdB-RmRou 02/17 Roulerend pedagogisch medewerker buiten schoolse opvang per week 24 uur. Vacaturenummer: EdB-BR 02-17 Pedagogisch medewerker per week 27 uur. Kindcentrum BuitenRijck Rijswijk. Vacaturenummer: EdB/TSO 2-17 medewerker tussen schoolse opvang en flexpool tijdens de schoolweken, per week 5.00 uur. Vacaturenummer: EdB-Flex0 01-17 Pedagogisch medewerker voor alle werksoorten, 0-10 uur per week uur. Vacaturenummer: EdB-Ew Flex 12-16 Pedagogisch medewerker EigenWijse Flexpool 0 uur. alle EigenWijse kindercentra Rijswijk en Den Haag. Vacaturenummer: EdB/Vr 11-16 Vrijwilligers per week 7 uur. voor een TSO locatie in Rijswijk Rijswijk. Ik zoek opvang. Kinderopvang dicht bij huis, werk of school.
SEO vacature
Vacatures SDK kinderopvang Werken als pedagogisch medewerkster?
Bel ons: 078-6226199. U bent hier: Home Vacatures. Werken bij SDK kinderopvang. Bij SDK kinderopvang willen wij kinderen tot bloei laten komen en ouders het beste bieden. Daarom willen wij zelf ook bloeien, sprankelen: echt goed zijn in wat wij doen!
vacatures makelaardij
Vacatures Kanteel Kinderopvang.
Ouders en inspraak. Hieronder staan de vacatures van Kanteel Kinderopvang. Voor meer inhoudelijke informatie over de vacatures klik op een specifieke vacature. Solliciteren kan via de sollicitatiebutton in de vacature. Staat er op dit moment geen geschikte vacature bij? Maak dan een Job Agent account aan en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures.
gemeente arnhem
Vacatures kinderopvang.
Klik hier voor de vacatures bij Travers. Pedagogisch medewerkers Villa Petit Paradis Damsterdiep te Groningen. Doomijn zoekt nieuwe flexibele collega's' voor Villa Petit Paradis Damsterdiep te Groningen. VPP Damsterdiep biedt kinderopvang in horizontale groepen aan kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.
vacatures
Kinderopvang-vacatures in Gelderland april 2018 Indeed.nl.
KOM Kinderopvang 2 reviews Vaassen. KOM biedt opvang met voor kinderen van 0-13 jaar. Bij voorkeur heb je ervaring in de kinderopvang in een soortgelijke functie. 8 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor KOM Kinderopvang Vacatures in Vaassen.
Vacature Schilder
Vacatures Zo Kinderopvang.
De afdeling Personeel Organisatie van Zo Kinderopvang adviseert en ondersteunt het management op het gebied van personeelsbeleid. Op de afdeling wordt de personeelsadministratie uitgevoerd, evenals de verzuim en opleidingsregistratie, werving selectie en de planning van flexpool medewerkers. Daarnaast worden diverse projecten op het gebied van organisatieontwikkeling ondersteund. De afdeling Personeel Organisatie bestaat uit een Manager PO en vijf medewerkers PO. Als stagiaire op onze afdeling PO krijg je met alle facetten van het PO werk te maken. Je wordt actief betrokken en zal volledig meedraaien in het team. Je gaat je bijvoorbeeld onder andere bezighouden met.: Werving Selectie: je plaatst vacatures, houdt reacties bij, nodigt sollicitanten uit en stuurt bevestigingen en afwijzingen.
kinderopvang
Nieuwe collega, waar ben je? Kinderopvang 2Samen Den Haag, Naaldwijk, Monster.
Regelmatig hebben wij vacatures, met een verschillend aantal uren per week op diverse locaties, zowel op onze kindercentra als op het hoofdkantoor. Momenteel zijn wij op zoek naar.: Pedagogisch medewerker buitenschoolse opvang bso. Heb je interesse in een baan bij Kinderopvang 2Samen?
vacature
Vacatures Ska Kinderopvang.
Scholen in de Kunst. Zwemles onder bso-tijd. kinderyoga op de bso. Visie op kinderopvang. Werken bij Ska. Introductie Werken bij Ska. Ska: een goede werkgever. Jaarverslag en werkplan. U bent hier: Home / Over Ska / Werken bij Ska / Vacatures.
Werken bij Kinderopvang Humanitas.
als pedagogisch medewerker in de flexpool van Kinderopvang Humanitas krijg je te maken met álle facetten van kinderopvang. De ene dag werk je met kinderen tussen 0 en 4 jaar in een kinderdagverblijf, de andere dag met kinderen tot 12 jaar bij een BSO.
Vacatures KOK Kinderopvang, Peuterspeelzaal en Buitenschoolse opvang in Katwijk.
Hieronder vind je een overzicht van onze openstaande vacatures. Adjunct-Hoofd voor 23 uren per week. Zoek je een uitdagende functie als adjunct-hoofd in de kinderopvang? Dan is deze functie wat voor jou! Zoek je een uitdagende functie als adjunct-hoofd in de kinderopvang?
KOM Kinderopvang Epe-Vaassen-Heerde-Wapenveld-Hattem Vacatures.
BSO Basiserf in Nijbroek. KDV PLUS Nijntje in Vaassen. BSO PLUS de Basissprong in Vaassen. KOM Kinderopvang is op zoek naar jou! Momenteel hebben wij de volgende openstaande vacatures.: Vrijwilligers Pedagogisch medewerker kdv/psz/bso 0-32/ 20-30 uur Bewaren. De Wetstraat 25.
Kinderopvang BijDeHand Vacatures.
Je krijgt een salaris volgens de CAO Kinderopvang of Welzijn. Je kunt trainingen en cursussen volgen en er is een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals een collectieve auto en zorgverzekering, een fietsplan, een reiskostenregeling en een gunstige pensioenregeling. Ben je nieuwsgierig?

Contacteer ons