Meer resultaten voor vacature directiesecretaresse

vacature directiesecretaresse
HBO directiesecretaresse, secretaresse Vacatures Intermediair.nl.
directie secretaresse of management assistentAangevuld met een Op jouw CV staatEen: afgeronde hbo opleiding in de richting juridische opleiding5 jaar werkervaring op het niveau van Directiesecretaresse. 55 dagen geleden geplaatst 32 38 uur HBO Administratief medewerker servicebureau 06, 08, fte.
accuut.nl
Vacatures secretarieel.
voor vacatures van: secretaresse, personal assistant PA, projectsecretaresse, executive assistant, office manager, secretaresse Raad van Bestuur, office assistant, directiesecretaresse, management assistant, company secretary, afdelingssecretaresse, virtual assistant, teamsecretaresse, juridisch secretaresse, medisch secretaresse, juniorsecretaresse, hoofd secretariaat, bureau manager, teamleader secretariaat, coördinator secretaresse. Of het nu gaat om een secretaresse ter ondersteuning van een team of project, een directiesecretaresse als verlengstuk van het management, een PA die 1 op 1 een boardmember ondersteunt, een management assistant die het MT ontzorgt, een office manager die ervoor zorgt dat alle randvoorwaarden op kantoor goed geregeld zijn of een office assistant die de hele organisatie ter zijde staat, Espaz is hét aanspreekpunt. Reageren op een vacature.
accuut.nl
Dringend gezocht: Directiesecretaresse ziekenhuis Februari 2021 3276 actuele jobs voor Directiesecretaresse ziekenhuis Jooble.
wijkverpleging en verpleeghuis tot geestelijke gezondheidszorg en ziekenhuis. Wij behartigen de belangen van onze leden in Den Haag en, betrokken en slagvaardig is, voor de functie van: Directiesecretaresse m/v ter vervanging van zwangerschapsverlof voor 24. 2 dagen geleden. Als directiesecretaresse bij dit bedrijf dat wereldwijd actief is in 47 landen is er geen dag hetzelfde.
Vacature Directiesecretaresse in Bergen op Zoom.
Vacature Directiesecretaresse in Bergen op Zoom. U kunt niet meer solliciteren op deze vacature. De vacatures op onze website worden geplaatst en beheerd door de scholen zelf. Het kan voorkomen dat een school besluit om de vacature nog voor de eerder aangegeven sluitingsdatum van de website te halen.
Vacatures directiesecretaresse Rotterdam Jobbird.
Directiesecretaresse vacatures in. Vacatures directiesecretaresse Rotterdam. Werken als directiesecretaresse in Rotterdam? Bekijk maar liefst 5 vacatures in Rotterdam en solliciteer naar de perfecte baan voor jou! Vind gemakkelijk en snel dé vacature voor jou op Jobbird. Overzicht van banen in Rotterdam.
Vacature Directiesecretaresse Overheid Public Support Group.
Een goede beheersing van de Nederlandse taal hebt. Flexibel inzetbaar bent. Communicatief vaardig bent. Een spanningzoeker bent, niet op zoek naar routine. Is je hart sneller gaan kloppen van deze vacature? Zie je jezelf al zitten als directiesecretaresse bij de overheid?
Vacature Secretaresse.
Ook kan de vacature Secretaresse in alle functiegroepen voorkomen. Zo heb je bijvoorbeeld een Commercieel Sercretaresse, een Financieel Secretaresse en een Medisch Secretaresse. Enkele functietitels die voor kunnen komen in de vacature Secretaresse zijn Directiesecretaresse, Secretarieel Medewerker, Afdelingssecretaresse en Officemanager.
Haven van Rotterdam.
De Rotterdamse haven is de grootste zeehaven van Europa. De haven dankt zijn leidende positie aan de uitstekende bereikbaarheid via zee, aan de intermodale verbindingen en aan de 385.000 mensen die in en voor het haven en industriegebied werkzaam zijn.
Vacature Directiesecretaresse Netbeheer Nederland.
Wij bieden een veelzijdige functie van directiesecretaresse aan voor 32 40 uur per week.; Je start op basis van een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband.; Een fijne werkplek, met veel ruimte voor eigen inbreng en eigen verantwoordelijkheid binnen het secretariaat.; De salarisindicatie ligt tussen de 2.724, en 3.554, bruto per maand, op fulltime basis en is afhankelijk van werkervaring.; Aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld, eindejaarsuitkering, bovenwettelijk verlof en levensloopbijdrage, gebundeld in een Benefit Budget.; Goede verlofregeling, ontwikkelingsmogelijkheden en uitstekende pensioenregeling.; Update: deze vacature is inmiddels vervuld.
Secretaresse vacatures Assistenten januari 2021 medischebanenbank.nl.
Dát is waar jij goed in bent en wat je ook het liefste doet als medisch secretaresse binnen de Maatschap Plastische Chirurgie. Medisch ondersteunend secretaresse. UMC Utrecht, Utrecht. Je bent een medisch assisterend secretaresse of doktersassistent met aantoonbare relevante werkervaring.
Secretaresse vacatures in Gelderland Careerjet.nl.
Junior Directiesecretaresse parttime. 2.500 per maand. Voel jij je thuis binnen de wereld van sport? En werk je graag binnen een informele organisatie? Dan is deze mooie organisatie in Arnhem misschien wel de plek voor jou! Senior secretaresse Laboratoriumgeneeskunde. Als secretaresse vervul je voor 20 uur per week een spilfunctie bij het Radboudumc Laboratorium voor Diagnostiek RLD, onderdeel van de afdeling Laboratoriumgeneeskunde LABGK. ga je voor de volledige informatie over Klimmendaal, de vacatures en de wijze van solliciteren naar Wil je direct solliciteren, klik dan op de knop hieronder. International Management Assistent Heb je meer dan gewone belangstelling voor een internationaal georiënteerde functie? Ben jij degene die proactief, gedreven en pragmatisch is. J0519-1625 Secretaresse voor VP van Unit FRCS Food/Feed, Retail Consumer Services. Ben jij degene die als een spin in het web de zaken goed kan overzien en de rust en orde kan bewaken in een dynamische omgeving? Ben je pro actief en heb je goede ideeen om het tea. Ontvang e-mail alerts van de laatste. Secretaresse vacatures in Gelderland. Ontvang e-mail alerts van de laatste. Secretaresse vacatures in Gelderland. Vacature alert aanmaken.
De Kampioen Google Boeken.
Bladeren in alle uitgaven. Veelvoorkomende woorden en zinsdelen. acceptgiro Adres Antwoordnummer ANWB ANWB-leden Arrangement is geldig auto auto's' autoverzekering bedrag Bel gratis Bep van Klaveren betaalt betalen per maand bocht busbaan Canal caravan carven dagen Deelder Doorlopend Krediet e-mail echt Effectieve rente Efteling envelop envelop zonder postzegel Euromast extra file gaat garantie Geboortedatum gehele arrangement fl goed Golden Tulip graag gratis en vrijblijvend gratis offerte Haag heel heerlijk hotel hypotheek incl informatie INHOUD ARRANGEMENT Internet kaart pag Kamperland Kampioen Kapitaalvisie Kijk kilometer korting kost Ledenwijzer lenen Leogang leuk Maandtermijn maken mensen meter mooie motor Nederland Netto inkomen nieuwe Odenwald onze pakket persoon Peugeot 205 piste plusstrook Postbus Postcode Praag premie prijs rekeningrijden restaurant rijden rijstroken ski's' skiën skigebied skipas sneeuw snel stuur telefoon tips TOTAAL KREDIET transferium unieke uw auto uw lening vakantie vanaf verkeersinformatie verzekering voordeel vragen vrijblijvende offerte want weer wegenwacht wilt winter Wintersport zelf zo'n.'

Contacteer ons