Resultaten voor vacature onderwijsassistent

vacature onderwijsassistent
vacature - Schilder Amsterdam Schildersbedrijf.
Wie komt er bij mij schilderen? De ene schilder in Amsterdam is de andere niet. Maar hoe weet u van tevoren dat een schilder een goede schilder is? Laat uw woning in Amsterdam schilderen door een speciaal geselecteerde schilder van Eigenhuis Schilderplan.
Vacature ONDERWIJSASSISTENT 2020-2021/25 05, Sleeuwijk ONDERWIJSASSISTENT 2020-2021/25 05, Sleeuwijk Werken bij Stichting CVO-AV.
Dit verdien jij! Een salaris, behorende bij de functie van onderwijsassistent max. 2.65900, bij fulltime en de overige arbeidsvoorwaarden conform de cao VO. Daarnaast kun je gebruikmaken van gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals.: tegemoetkoming reiskosten woon-werkverkeer, dienst en scholingsreizen.; opleidingsmogelijkheden en coachingsmogelijkheden.; Als je langer bij ons werkt, kun je deelnemen aan het fietsplan, pc-privé en/of sportregeling. Jij hebt het. Je bent een inpirator en voorbeeld voor de leerlingen, je heb oprechte aandacht voor hen en ziet hun talent. Je beschikt over een relevant MBO-diploma of je bent hiervoor aan het studeren. over de vacature kun je contact opnemen met de heer J.I.
vacature verhuizer
Vacatures Onderwijsassistent: primair en voortgezet onderwijs.
Plaats uw vacature voor 50 euro p.m. Vacatures Onderwijsassistent VO / PO. Klik hier voor meer vacatures als docent of schoolleider bij Meesterbaan. Vacatures onderwijsassistent VO. Nationale Vacaturebank: andere banen. Vacatures onderwijsassistent VO. Ontvang emails via Intermediair. Nu online als weekblad.
https://www.accuut.nl/
Onderwijsassistent BOL opleiding volgen? Ede ROC A12.;
Op deze manier word jij een veelzijdige, onmisbare kracht in de klas. Als onderwijsassistent kun je aan de slag bij een basisschool, in het voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs. Het speciaal onderwijs richt zich op leerlingen met een handicap en/of leer en opvoedingsmoeilijkheden.
ECHT Onderwijs zoekt onderwijsassistenten!
Doorzoek de hele website. Helaas, deze vacature is niet actief. Zoek naar jouw ideale baan in 913 beschikbare vacatures. Goed betaalde bijbaan: bijles geven bij jou in de buurt pool. Doe oppaswerk in heel Nederland! ECHT Onderwijs zoekt vakleerkrachten in Rotterdam! ECHT Onderwijs zoekt onderwijsassistenten! Interesse aan het werk te gaan als onderwijsassistent?
Onderwijsassistent Niveau 4 Welzijn Alphen a/d Rijn, Gouda, Leiden, Leiden Bètaplein, Leidschendam-Voorburg, Woerden, Zoetermeer, Zoetermeer Van Doornenplantsoen mboRijnland.
/ Welzijn / Onderwijsassistent. Wat ga je leren? Tijdens de opleiding Onderwijsassistent leer jij alles wat je nodig hebt om te starten met werken in de wereld van het onderwijs. Als onderwijsassistent help jij kinderen én leraren met het schoolwerk en werktaken.
Vacature Twee onderwijsassistenten Ambitie.nl.
Een onderwijsassistent voor 04, FTE 16 uur verdeeld over 3-4 ochtenden per week, voor leerlingen van groep 3/4 bepaalde tijd; minimaal 5 maanden Een onderwijsassistent voor 05, FTE 20 uur verdeeld over 4 ochtenden per week, voor leerlingen in de leeftijd van 9 t/m 13 jaar tijdelijke aanstelling met zicht op vast It Oerset: Waar je wordt wie je bent Eerst het kind en dan de leerling.
Onderwijsassistent BOL opleiding volgen? Ede Dulon College.;
Als onderwijsassistent kun je aan de slag bij een basisschool, in het voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs. Het speciaal onderwijs richt zich op leerlingen met een handicap en/of leer en opvoedingsmoeilijkheden. Je werkt vaak individueel met leerlingen of een groepje leerlingen.
Vacatures onderwijsassistent Utrecht Jobbird.
Als je niet direct jouw ideale vacature voor onderwijsassistent in Utrecht kunt vinden, geen zorgen: schrijf je in voor het e-mail alert en wij sturen je direct een mailtje wanneer er nieuwe vacatures online staan. Heb je dé vacature voor onderwijsassistent in Utrecht gevonden?
Vacature Onderwijsassistent Leerplein055 Loopbaancentrum Oost Gelderland.
een onderwijsassistent voor groep 1/2 05, fte. Spitsbergen is de openbare basisschool in de wijk Orden met ongeveer 110 leerlingen uit verschillende landen en een team met enthousiaste professionals. Het schoolgebouw ligt op een rustige plek en heeft twee schoolpleinen, een voetbalcourt, sportveld en een gymzaal naast de deur.
Vacature onderwijsassistenten Onze Wijs ZeeuwseVacaturebank.nl.
een school die staat voor samenwerken, betekenisvol leren en boeiend onderwijs, met het doel het beste uit kinderen halen.; volop kansen om jezelf als onderwijsassistent en teamlid verder te ontwikkelen met doorgroeimogelijkheden binnen het IKC.; een school met een fijn pedagogisch klimaat en een uitstekende zorg-structuur voor kinderen.; veel mogelijkheden voor ondersteuning van kinderen en collegas in het kader van begeleiding en schoolontwikkeling.; een middelgrote school in Oost-Souburg en onderdeel van een Integraal Kind Centrum. Is je interesse gewekt en wil je meer informatie? Dan kun je voor inlichtingen terecht bij onze directeur, Nelly van de Velde. Telefoonnummer: 0118-461720 of 06-53562786. Je sollicitatiebrief met cv kun je sturen via onderstaande solliciteer-button. We ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 10 november a.s. De gesprekken vinden in overleg plaats in week 46. Terug naar overzicht. Deel deze pagina op.: Vacature onderwijsassistenten Onze Wijs ZeeuwseVacaturebank.nl Onderwijsassistenten voor 16 onderbouw en 36 uur bovenbouw per week.
Onderwijsassistent Vacatures.
Vacature categorie: Onderwijsassistent. Tijdelijk met uitzicht op vast. Groepsleerkracht groep 1-2. De Nieuwe Kring. Leerkracht groep 8. Onderwijsassistent tijdelijke vervanging 04, fte. Openbaar Primair Onderwijs Dordrecht Dordrecht. Vanwege een tijdelijke vervanging van een onderwijsassistent voor 04, fte. onderwijs assistent OA.
Vacature Onderwijsassistent Monsterboard.
Voor de functie van technisch onderwijsassistent bij Carmel wordt minimaal een mbo of een hbo denk en werkniveau als eis gesteld. Een andere functie waarvoor op dit moment naar de juiste kandidaat wordt gezocht is de vacature voor onderwijsassistent bij trajectgroep Gouda.

Contacteer ons