Zoeken naar vacature communicatie

vacature communicatie
Vacature: Medewerker Marketing Communicatie 06, FTE GESLOTEN Kunst Centraal.
proactief, creatief en eigenwijs is., kan schrijven en beeld kan bewerken., affiniteit heeft met onderwijs en culturele sector., en bij voorkeur woonachtig is in de provincie Utrecht. De nieuwe medewerker wordt onderdeel van de afdeling marketing communicatie. Binnen het team zijn jouw belangrijkste taken.: het meewerken aan de promotie van de diverse diensten, programmas en projecten van Kunst Centraal, waaronder het voortgezet onderwijs., het zichtbaar maken van de organisatie op sociale media., het schrijven van teksten voor de website, persberichten, nieuwsbrieven en drukwerk., het actief benaderen van de nieuwe doelgroep binnen het voortgezet onderwijs., het maken en bewerken van beeldmateriaal zoals fotos, infographics en filmpjes. Telefonisch: 030 6595520 bij Mirjam de Heer Coördinator marketing en Communicatie. Kunst Centraal onderschrijft de Code Culturele Diversiteit en wil als organisatie een afspiegeling zijn van de maatschappij. Onze voorkeur gaat uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt. Deze vacature is gesloten. Lees verder
Reiswerk Marketing en Communicatie.
Over Reiswerk Vacatures Marketing en Communicatie. Gebruik mijn locatie Alles. Filter de lijst op. Commercieel en Verkoop. HRM en Recruitment. Marketing en Communicatie. Uren per week. Filter 16 uur. 16 24 uur. 24 32 uur. 32 40 uur. Filter de lijst op. Lees meer
Vacature stagiaire communicatie Kenniscentrum Kinder en Jeugdpsychiatrie.
Filter by Custom Post Type. Meestgezocht: ADHD Autisme Bijwerkingen Sertraline Vluchtelingenkinderen. Vacature stagiaire communicatie. Het Kenniscentrum Kinder en Jeugdpsychiatrie verzamelt en verspreidt kennis voor de gespecialiseerde jeugdhulp en heeft een vacature voor een stagiaire communicatie voor 32 uur per week te Utrecht.
vacature communicatie rotterdam schinkelshoek communicatie, reclameburo in Ridderkerk.
Afgeronde hbo opleiding in de richting van Communicatie en/of Grafische vormgeving.; Minimaal 2 jaar relevante werkervaring op een communicatie-/marketingafdeling of bij een reclamebureau.; Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.; Beheersing van het Adobe pakket, met name Indesign en Photoshop.;
Vacature Communicatiestagiaire NDSM.
Vervuld: vacature Programmamaker Kunst Cultuur / Creatief Producent. 12 december 2019. TIM VERMEULEN NIEUWE DIRECTEUR NDSM-WERF. 27 juni 2019. Vervuld: Stichting NDSM-werf zoekt een enthousiaste en betrokken marketing communicatiemanager. 26 juni 2019. winnaars ndsm open call 2019 bekend. 22 mei 2019.
VACATURE MARKETING COMMUNICATIE Social Impact Factory.
VACATURE MARKETING COMMUNICATIE. Social Impact Factory Utrecht is op zoek naar een creatieve en ambitieuze Marketing Communicatie professional die in staat is om verschillende aspecten van de bedrijfsvoering effectief te besturen. Social Impact Factory Utrecht is op zoek naar een creatieve en ambitieuze Marketing Communicatie professional die in staat is om verschillende aspecten van de bedrijfsvoering effectief te besturen; van sociale media, e-mailmarketing en evenementen programmering tot PR.
Strategisch corporate communicatie adviseur Vacature Medisch Spectrum Twente.
Salaris: FWG 65. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met A.Rasiawan, Manager communicatie, via telefoonnummer 053-4872022. Heb je interesse? We ontvangen graag jouw sollicitatie voor 29-11-2020 via onderstaande sollicitatie button. Administratief en secretarieel. Behandeling en diagnostiek.
Vacature: communicatiemedewerker 16 uur Villa Zebra Kindermuseum Rotterdam.
Je hebt ervaring met online marketing.; Je kunt goed analyseren en nadenken over de korte én lange termijn.; Je kunt snel schakelen tussen verschillende taken en verantwoordelijkheden.; Een perfecte beheersing van de Nederlandse taal. Wij zoeken iemand met minimaal hbo-denkniveau, aantoonbare werkervaring en affiniteit in het culturele veld. Wij betalen een bij de functie en sector passend salaris. Bij Villa Zebra vinden we het belangrijk om met een grote diversiteit aan mensen te werken. Divers in geloof, cultuur, geslacht, geaardheid en opvattingen. Wij volgen hierin de Code Diversiteit Inclusie. Wil je solliciteren? Ben jij onze communicatiemedewerker die vanaf 1 november 2020 eerder in overleg aan de slag kan? Stuur ons dan een brief met je CV voor 14 oktober 2020 naar secretariaat@villazebra.nl. Zien en doen. Sea de Zee 5-12 jr. Museumcafé en winkel. Aanbod 2-6 jaar. Aanbod 6-12 jaar. Trajecten in de klas. Over Villa Zebra. Steun Villa Zebra. Vacatures en stages.
Vacature: Teamlead Marketing en Communicatie onbetaald Drupal.
Ongekende online mogelijkheden met Drupal 8! Vacature: Teamlead Marketing en Communicatie onbetaald. Stichting Drupal Nederland zoekt hulp bij Marketing en Communicatie. Je kent de Drupal-gemeenschap al jaren of pas net, bent net als wij super-enthousiast en wilt heel graag wat van je kostbare vrije tijd doneren aan Drupal.
Werken bij LVTPR Vacatures PR en communicatie.
Behoefte aan een inspirerende, goed georganiseerde, internationale werkomgeving? Lees dan snel verder, want wij bieden je volop kansen om direct over te stappen. Veilingweg 5 3981 PB Bunnik 31 030 65 65 070 info@lvtpr.nl. Baalhoek 44A 1853 Strombeek-Bever 32 02 474 17 40 info@lvtpr.com. Newsroom Newsroom FR. Construction Real Estate. PARTNERS LVT GROUP. Contentbureau Eventive SjansenDesign. LVTPR werkt voor ruim zeventig klanten in uiteenlopende sectoren in zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Vanuit vestigingen in Brussel en Bunnik ondersteunt het bureau bedrijven in doelgroepgerichte PR: van strategie en concept tot en met de uitvoering, en met communicatie via de juiste mediamix.
Vacatures Logeion.
Adviseur Marketing Communicatie / Communitymanager Zorggroep Charim. Tijdelijk contract met uitzicht op vaste aanstelling Branche.: Gezondheid en welzijnszorg. Medior Communicatieadviseur Ministerie van Justitie en Veiligheid. Den Haag Dienstverband.: Manager Communicatie Gemeente Utrecht. Junior Communicatiemedewerker Belastingdienst. Plaats een vacature. Werf snel en voordelig. Plaats een vacature Mogelijkheden en kosten.
Vacature: Communicatie / Marketing RVS Marketing B2B Marketingbureau.
Vacature: Communicatie / Marketing. 16 oktober 2020. Geschreven door Inge Lammers. Wij bieden een afwisselende meewerkstage waarbij je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt en waarbij je in een korte tijd alle facetten van het werken op een bureau leert kennen! Uitvoeren van diverse communicatiemiddelen en acties. Mede-organiseren van webinars. Contentmarketing: strategie, teksten schrijven en redigeren. Online marketing: Google Adwords, LinkedIn en Facebook advertenties.

Contacteer ons